Operabeavató

Világot járt énekművészként mindig szem előtt tartottam a magyar zenei és irodalmi élet fontosságát, kultúránk ápolását, megismertetését, továbbörökítését a következő generációnak, eljuttatni a legtávolabbi otthonokba és a diaszpórába egyaránt, erősítve ezzel is a nemzeti öntudatot valamint a kulturális, nyelvi és lelki összetartozásunkat.
A „Népdaltól az operáig” egy interaktív zenei beavató diákoknak ahol a résztvevők történeteken keresztül ismerhetik meg a műfajok sokszínűségét és játékos módon, a saját ismeretükre építve juthatnak el a népdaltó a klasszikus zene fellegváráráig.

A „Népdaltól az operáig“ egy beavató, átfogó zenei program gyerekeknek, mely segítséget nyújt a pályaorientációban is. Felgyorsult és globalizált világunkban egyre fontosabbá válik a nemzeti identitásunk, a múltunk, hogyományunk, kultúránk megismerése, ápolása és átörökítése a felnövekvő generációnak.

Horváth István (Operaénekes)

Kapcsolódj be!

Értesülj a KULTUP program együttműködési lehetőségeiről, rendezvényeiről, aktualitásairól és leghasznosabb részleteiről az alábbi módokon!

Hírlevél

Hírlevél

Ne maradj le a legfrissebb hírekről és aktualitásokról, iratkozz fel hírlevelünkre!


Kapcsolat

Kapcsolat

Írj nekünk, és mi mielőbb felvesszük veled a kapcsolatot!