Témanap turné

Színházi élmény és közösségteremtő, készségfejlesztő foglalkozások eljuttatása a középfokú oktatási intézményekbe.

Országos színházi Road-show a középiskolákban

Színházi élmény, közösségteremtő, készségfejlesztő foglalkozások – a témanap egy tematikus és kötetlen tanítási napot átfogó esemény, amely magában foglalja a minőségi színhaziélményt, középiskolai körülmények között.

Szerződött társulataink nem csak a témanapok előadásainak gyártását vállalják, hanem az előadások körül megtartott foglalkozások és órák fejlesztését és lebonyolítását is. A szolgáltatás díjmentes, de egyszerű regisztrációhoz kötött.

dráma- és színháztörténeti órák

dráma- és színháztörténeti órák

művészeti órák és foglalkozás

művészeti órák és foglalkozás

Lorem ipsum dolor

Értékformálás művészeti eszközökkel

Színművészeti előadásaink, a művészeti foglalkozások az élményalapú nevelés, a drámapedagógiai eszközök és a színházi nevelés módszerein alapszanak.

A témanapon résztvevő diákok nem csak a színházi kultúrához kerülhetnek közelebb, hanem közös élményeken keresztül iskolatársaikhoz is, így alkotva erősebb közösséget a mindennapokban.

kis cím

nagy cím

Színházi élmény és közösségteremtő, készségfejlesztő foglalkozások eljuttatása a középfokú oktatási intézményekbe. Kiemelkedő figyelmet fordítunk azokra a helyekre, ahol korlátozott vagy egyáltalán nincs megteremtve a kultúrához való hozzáférés lehetősége.

közösségteremtő

Megoldásokat keresünk, tisztán érthető és transzparens kommunikációval.

Színházi élmény

Megoldásokat keresünk, tisztán érthető és transzparens kommunikációval.

Színházi élmény

Megoldásokat keresünk, tisztán érthető és transzparens kommunikációval.

Lorem ipsum dolor

Hogyan áll össze egy témanap?

A témanap egy teljes iskolai napot ölel fel, akár a délutáni, esti órákat is. A rendezvény természetesen alkalmazkodik az iskola tanítási rendjéhez, ez alapján állítjuk össze a programokat az órákhoz és szünetekhez igazodva.

Témanap programelemek

A szervezett programok az arra alkalmas közösségi terekben (tornaterem, aula, előadóterem, folyosó stb.) valósulnak meg. Az alábbi elemekből állítható össze a kívánt témanap. Nézd meg a programelemek részletes leírását a kártyákra kattintva!

Kapcsolódj be!

Értesülj a KULTUP program együttműködési lehetőségeiről, rendezvényeiről, aktualitásairól és leghasznosabb részleteiről az alábbi módokon!

Hírlevél

Hírlevél

Ne maradj le a legfrissebb hírekről és aktualitásokról, iratkozz fel hírlevelünkre!


Kapcsolat

Kapcsolat

Írj nekünk, és mi mielőbb felvesszük veled a kapcsolatot!